Haku
 
 

Näytä tulokset:
 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Poemer's Academyn aikakirjat
11.02.13 18:28 kirjoittaja Varjo

» Kutsu mua ylläpitäjäks!
11.02.13 18:06 kirjoittaja Varjo

» Diktaattorin aamupuheenvuoro
11.02.13 17:50 kirjoittaja Varjo

» Offtopic part 4.
31.07.11 16:55 kirjoittaja DimaStorm

» Mikä nyt soi ja miksi
12.07.11 7:33 kirjoittaja Dondre

» Monellako eurolla pukeuduit tänään?
12.07.11 7:26 kirjoittaja Dondre

» Yleistä pätemistä ja mutinaa..
08.07.11 15:55 kirjoittaja Varjo

» Kumpikampi II
08.07.11 15:30 kirjoittaja Varjo

» Ylläpidon lomat ja poissa olot
23.02.11 12:32 kirjoittaja Dondre

Yhteistyökumppanit
ilmainen foorumi

Kutsu mua ylläpitäjäks!

Siirry alas

Kutsu mua ylläpitäjäks!

Viesti kirjoittaja Varjo lähetetty 11.02.13 18:06

Elikkäs Mooooiiii!

Kuka minä oikeastaan olen?

Minä olen Varjo. Sen tosin huomannet tuosta sivustakin [---->], ja minä olen tämän paikan itseoikeutettu ylläpitäjä. Alunperin olin yksi kolmesta, nyt olen ainoa. *me sad*

Olen parhaillaan lähestymässä 24 vuoden rajapyykkiä ja fiksuimmat osannevatkin tästä päätellä että ensimmäistä kertaa näin päivänvalon armon vuonna 1989 jossain päin itä-suomen perämetsiä. Vuosien myötä sain kaksi pikkuhirviötä joita myös siskoikseni kutsun. Molemmat hanibööt muuten kuuluu tälle foorumille... Ainakin toistaseks.

Kuulun niihin kummallisiin nuoriin jotka muuttivat heti ylä-asteen jälkeen mahdollisimman kauas kotoa. Minun tapauksessani satakuntaan, nykyisellään jo nimeä vaihtaneeseen suomen teiniraskauksien pääkaupunkiin. Sieltä palauduin juurilleni siinä 19 vuotiaana ja täällä olen sen jälkeen pysynyt melkoisen tiiviisti.

Olen hiljaisenpuoleinen ja ujohko uudessa seurassa, mutta kun päästään sen alkukankeuden ohitse, minua ei saa hiljaiseksi kuin jeesusteipillä. On kokeiltu. Tempperamenttiäkin löytyy ihan omiksi tarpeiksi, samoin jääräpäisyyttä ja sitä perisuomalaista "Notta s**tana, minähän muuten teen näin!"-asennetta.

Olen kirjoista, kirjoittamisesta, elokuvista, musiikista ja käsitöistä kiinnostunut olento joka ei suunnittele aikuistumista vielä hyvään kymmeneen vuoteen. Pärjään oikein hyvin näinkin, kiitos vain oikein paljon.

Kuuntelen lähes aina musiikkia kun olen hereillä, nytkin. Nenäni eksyy kirjoihin hyvin usein ja leffahyllyni laajenee jatkuvasti. Lankorini tursuaa tavaraa josta yritän aina välillä luoda jotain (mutta jotenkin päädyn aina villasukkiin?). Kirjoittaminen on viimevuosina hieman kärsinyt, mutta kyllä se liekki siellä syvällä vielä kirkkaasti tuikkii.

Kaiken kaikkiaan olen ihan mukava, 150senttinen kirkkaanvihreähiuksinen olento, joka pitää kokiksesta ja hunajasuklaasta, omistaa lievää suuremman pakkomielteen Tolkienin kirjoihin ja maailmoihin, tapittaa animea, juo liikaa teetä, omistaa heikon kohdan vaahteranlehdille ja paiskelee lähes työnomaisesti kissanleluja pitääkseen lemmikkinsä tyytyväisenä ja poissa näppäimistöltä. Tällä hetkellä minut työllistää kotikuntani nuorisotoimi ja vaihtelevat artesaanin tehtävät.

Enemmän kummallisia faktoja minusta selvinnee foorumin vanhoja keskusteluja selaamalla ja normaalia hölinääni keskusteluissa lueskelemalla.

Motto vois olla tähän hätään, että "Miten niin vaaleanpunainen ei muka sovi jediritarille?"

Näkyillään taas. xoxo

_________________
Vuoden Sosiaalisin 2008 & 2009
Vuoden Kommando 2009

---

Belive to nothing,
belive to something,
for always,
to keep my life as my own.
avatar
Varjo
Tuulenhenki
Tuulenhenki

Nainen
Viestien lukumäärä : 613
Ikä : 29
Paikkakunta : Erebor
Registration date : 22.06.2008

Näytä käyttäjän tiedot http://liianpieni.blogspot.com/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa