Poemer's Academy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 


Rechercher Tarkennettu haku

Viimeisimmät aiheet
» Poemer's Academyn aikakirjat
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty11.02.13 18:28 kirjoittaja Varjo

» Kutsu mua ylläpitäjäks!
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty11.02.13 18:06 kirjoittaja Varjo

» Diktaattorin aamupuheenvuoro
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty11.02.13 17:50 kirjoittaja Varjo

» Offtopic part 4.
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty31.07.11 16:55 kirjoittaja DimaStorm

» Mikä nyt soi ja miksi
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty12.07.11 7:33 kirjoittaja Dondre

» Monellako eurolla pukeuduit tänään?
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty12.07.11 7:26 kirjoittaja Dondre

» Yleistä pätemistä ja mutinaa..
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty08.07.11 15:55 kirjoittaja Varjo

» Kumpikampi II
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty08.07.11 15:30 kirjoittaja Varjo

» Ylläpidon lomat ja poissa olot
Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty23.02.11 12:32 kirjoittaja Dondre

Yhteistyökumppanit
ilmainen foorumi

Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle

Siirry alas

Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Empty Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle

Viesti kirjoittaja Varjo 22.06.08 8:01

Meidän osoitehan on tuo http://pacademy.to-relax.net ja sen pitäisi kyllä toimia. Jos ei niin ylläpidolle vaan meiliä osoitteeseen pa-yllapito@suomi24.fi

Yleisesti

Netiketti

Foorumilla pätee yleisen netiketin mukaiset säännöt. Ketään ei haukuta, ahdistella tai muutenkaan häiritä. Vältä turhaa kiroilua. Väkivaltaan, rasismiin ja rikokseen yllyttäminen ja siihen viittaaminen on ehdottomasti kiellettyä. Jokainen on foorumilla omalla vastuullaan. Ylläpito irtisanoutuu kaikesta haitasta, jota foorumin käytöstä saattaa aiheutua. Hyvät käytöstavat kuuluvat tämän foorumin vakiokalusteeseen, joten olkaahan kiltisti.

Huonosta käytöstä ja rettelöinnistä seuraa ensin yksärillä varoitus, sitten 3päivän jäähy, 1viikon jäähy, 1kuukauden jäähy ja sen jälkeen jos käytös ei ole korjaantunut, niin lentää pihalle kuin leppäkeihäs. Tarkoitus ei ole uhkailla tai mitään muutakaan, me vain haluamme varmistaa että rauha foorumillamme säilyy.

Avan lataaminen

Jos lataat avatarkuvan omalta koneeltasi, niin sitten, kun olet tallentanut sen avan, mene käyttäjätietoihisi, ja siellä sivun aika alareunassa on se osasto. Siinä lukee 'Lataa Avatar omalta koneeltasi:' ja tyhjä tila, jonka perässä on nappi, jossa lukee joko selaa tai browse. Etsi se kuva sieltä ja klikkaa Lähetä.

Jos taas lataat avatarin netistä, sinun pitää laittaa siihen ("Lataa avatar URL:sta": -kohtaan) kyseisen kuvan URL.. Jos sinulla ei ole omaa kotisivutilaa (johon voit ladata tämän kuvan), niin voit luoda tunnuksen vaikkapa greatestjournaliin ja tallentaa avasi sinne.

Kuva allekirjoitukseen

Laita näin: Suuntaa-antava käyttöopas ja ohjekirjanen aloittelevalle P.A:laiselle Kuvan osoite kokonaisuudessaan Mutta älkää ihmeessä laittako mitään hehtaarikuvia allekirjoitukseen, koska ne raukat, joilla on hieman huonompi nettiyhteys, kärsivät niistä suunnattomasti! Kapeat bannerit yms. ovat ihan jees. Animoituja bannereita ei saa käyttää, ne kuormittavat sivustoa ja rasittavat lukemista.

Aikavyöhyke

Suomen aikavyöhyke on GMT +2h Käyttäjätiedot -> Valinnat -> Aikavyöhyke -> GMT + 2:00 tuntia -> Lähetä.
Kesäaika on GMT +3h.

Nickin vaihtaminen

Nimen muutoksesta voit ilmoittaa nimenmuutos-topicissa ja suotavaa olisi myös pistää allekirjoitukseen merkintä ainakin kuukauden ajaksi, jotta muutkin oppivat tuntemaan uuden nickisi.

Nickin vaihtamista ei suositella. (Ellei ole erittäin pätevää syytä.) Tämä lähinnä siksi, että käyttäjiä on satoja ja yksi nimi on helpompi oppia ja omaksua.

Esittäytyminen

Itsensä esittely olisi suotavaa tehdä noin viikon sisällä rekisteröitymisestä. Ei vasta kahden kuukauden päästä, kun olet jo postannut 258 viestiä. Ja ei, itsensä esittely ei ole mitenkään pakollista, se on lähinnä tapa päästä paremmin porukkaan sisälle. (: Jos esittäytymispostisi on tehty yli kaksi viikkoa kirjautumisesi jälkeen, se poistetaan julmasti.)

Viestin postaus ja viestimäärät

Tarkista mahdolliset kirjoitusvirheet ja korjaa ne.
NEWTOPIC = Uusi topic, esim. ficciä postattaessa.
POSTReply = Uusi posti, esim. ficciä kommentoidessa.
Harkitse tarkkaan, postaatko, jos posti sisältää flamea tai jonkun haukkumista etc. Älä hauku tai äksyile muille julkisesti. Nämä asiat hoidetaan yksäreillä. Toisen henkilön julkista solvausta ei hyväksytä. Jos jossain riitoja syntyy, voitte olla varmoja, että admin-tiimi puuttuu asiaan. Ja koska kaikilla tulee olla forumilla kivaa, riidanhaastajien bannaus on täysin mahdollinen vaihtoehto. Ei kannata kokeilla onneaan.

Älä kirjoita 1337-kielellä tai tEiNiX-kielellä viesteihin tai otsikoihin. Se on ärsyttävää. Käytä hymiöitä kohtuullisesti ja vältä useaa hymiötä peräkkäin.

Älä kirjoita kahta viestiä samaan topiciin hetiperään, vaan muokkaa edellistä viestiäsi, varsinkin, jos asiasi on vähäpätöinen.

Ketjutopicit-osastolla olevat ketjut katkaistaan 10 sivun välein, lukitaan ja ajan myötä poistetaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että näihin topiceihin kirjoittaneiden viestimäärät putoavat automaattisesti. Jos sinulta on siis kadonnut hiljattain suuri määrä viestejä, voit olettaa, että olet innokas Ketjut-postaaja.

Kyseisestä syystä postimäärien hehkuttaminen on tarpeetonta. Älä postaa viestejä vain viestimäärän kartuttamisen takia. Turhia posteja poistetaan. Jokainen viesti, joka sisältää jotain tyyliin "Tämä oli turha", poistetaan heti kun se on huomattu. Älä kuitenkaan epäröi postata keskusteluihin omia mielipiteitäsi, ne eivät ole koskaan turhia! Niissä tapauksissa turhaa on ainoastaan itsensä aliarvioiminen "tämä oli turha" -kommentilla.

Offtopikista

Myös ficceihin offtopicaaminen on jossain määrin kyseenalaista. Jos ficin kirjoittaja ei hermostu, niin offin saa pitää kohtuullisissa rajoissa, mutta koita välttää sitä silti. Useita sivuja pitkä offi on jo liikaa, offille kun löytyy se ihka omakin topic.

Jos huomaat jossakin topicissa poistamisen arvoista (tai että jopa koko topic on käynyt turhaksi) tai olet tehnyt jonkin virheen, etkä esim. pysty poistamaan itse postiasi topicin keskeltä, niin ota yhteys kyseisen osaston moderaattoriin vaikkapa yksärillä. Älä pistä topiciin ilmoitusta, että viestisi saa poistaa, koska kaikki valvojat eivät välttämättä seuraa kovin tiiviisti omaa osastoaan tai nimenomaan lue topiceja. Jos asiaan ei kuulu muutosta, ota yhteys johonkin Adminiin.

Käyttäjien tittelit

Kun olet saanut kasaan noin 1500 viestiä, sinulla on oikeus Titteliin, jonka saat päättää admintiimi, joskin toiveita voit aina esittää.. Jos et huomaa viestimääräsi karttumista, luultavasti joku Admin ottaa sinuun yhteyttä asian tiimoilta. Tässä kohtaa muista kuitenkin, mitä ylempänä sanottiin aiheesta Viestien turha keräily. Titteliä annettaessa postausten laatu tarkistetaan. Muuten tittelit menevät ennalta määrättyä rataansa, jonka Admin loi kaiken aluksi (son jätkä perfektionisti^^)

Yst. Terveisin Admin-tiimi VarjoHiiri, Dondre ja Admin
Varjo
Varjo
Tuulenhenki
Tuulenhenki

Nainen
Viestien lukumäärä : 613
Ikä : 32
Paikkakunta : Erebor
Registration date : 22.06.2008

http://liianpieni.blogspot.com/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa